Belediye Memur Alımı ilanı yayımlandı. Devamlı olarak belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Memur Alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Aydın'da hizmet veren Koçarlı Belediyesi bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve atama Yönetmeliğinin hükümlerine göre 6 memur alımı yapılacak. Şartlar ve ilan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarmaya devam ediyoruz.

KPSS Puanına Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Belediye bünyesine memur alımı için en az 50 KPSS Puanı ile memur alımı yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda KPSS Puanına göre alımlar,

  • 50 KPSS Puanı İle, 2 Düz Memur alımı yapılacak.
  • 55 KPSS Puanı İle, 1 Düz Memur ve 1 Eğitmen alımı yapılacak.
  • 60 KPSS Puanı ile, 1 Bilgisayar İşletmeni alımı yapılacak.
  • 65 KPSS Puanı İle, 1 VHKİ ( Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ) alımı yapılacak.

Belediye Memur Alımı Şartları Nelerdir?

Koçarlı Belediyesi adaylardan özel olarak yukarıda tabloda belirtilen şartları arayacak. Aynı zamanda KPSS Geçerlilik yılı 2020 olarak bildirilmiştir. Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

- Daha Önce görev yapılan Kamu kurum veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,

- 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

- V.H.K.İ.ve Bilgisayar İşletmeni kadrosu için, MEB onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okuldan Bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

- Eğitmen kadrosuna başvurularda, tablonun nitelik kısmında belirtilen bölümler için (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği hariç) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca kabul edilen Pedagojik Formasyon Eğitimi almış olduğunu belgelemek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Koçarlı Belediyesi memur alımı başvuruları 13 Nisan 2022 tarihi ile 15 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular Şahsen veya Elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Sadece adayların istenen belgeleri temin etmeleri gerekmektedir.

Elektronik Başvuru Adresi: [email protected]

Şahsen Başvuru Adresi: Orta mahalle Cumhuriyet Meydanı No:6D Koçarlı/AYDIN adresindeki Koçarlı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü

Başvuru İçin İstenen Belgeler Hangileri?

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim