İstanbul Sultangazi Belediyesi memur alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre Sultangazi Belediyesi 15 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alacak. Başvurular 04 Ağustos 2020 tarihinde başlamıştı ve artık sona eriyor. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar.

İLANIN DETAYLARI VE KADRO DAĞILIMI:

Sultangazi Belediyesi bünyesine memur alımı için toplamda 15 kişilik kadro ayırdı. Bu alanda 5 Lise mezunu ve 10 Ön Lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacak. Kadın ve Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan KPSS'den 60 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Belediye adaylardan genel olarka 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş, Boy ve sürücü belgesi gibi şartlar aranacak.

  • 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSp94 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Daha Önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak.
  • Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış omak.
  • 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Sultangazi Belediyesi memur alımı başvuruları 04 Ağustos 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek. Hala başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen belediye ye yapmaları gerekmektedir.

DEĞERLENDİRMELER:

Adayların yapmış oldukları başvurular için KPSS puanları ele alınacak. En yüksek KPSS puanından başlamak üzere en düşük KPSS puanına kadar sıralama yapılacak. Bu doğrultuda boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü ve uygulamalı sınava çağrılacaktır.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyemizin www.sultangazi.bel.tr resmi internet sayfasından ilan edilecektir. Başvurular en geç 20 Ağustos 2020 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim