İlkokul Mezunu Personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Konya ilinde hizmet vermekte olan Kulu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS şartı olmaksızın 46 kişilik boş kadro ile perosnel alımı yapılacak. Alımlar en az ilkokul mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİLERİ:

Kulu Belediyesi bünyesine Geçici süreli yani 3 ay çalışacak Beden İşçisi alımı yapacağını bildirdi. Alımlar toplamda 46 kişilik boş kadro ile yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kulu Belediyesi personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Son altı ay içerisinde Kulu İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adayların dikkat etmeleri gereken noktalardan biriside başvurulardıır. Çünkü adaylara başvuru için sadece bir günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını sadece 13 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Başvuru Dilekçesi, Nüfus Kayıt Örneği, İkametgah Belgesi ve Adli Sicil kaydı ile birlijte belediye adresine yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim