Konya Karatay Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan memur alımı süreci başlıyor. 2022 yılının ilk ayında gerçekleştirilecek olan memur alımı sürecine, KPSS sınavının ilgili puan türünde başarılı olan adaylar dahil olabilecek. Ayrıca memur ve tahsildar alımına başvuracak olan adayların, belirlenen lisans bölümlerinden başarıyla mezun olunması da beklenmekte. Memur alımında kadro sınıfı GİH, kadro derecesi 7 ve alınacak memur sayısı ise 4 olarak duyuruldu. Bu kadro bilgileri tahsildar grubu için ise GİH sınıfı, kadro derecesi 10 ve istihdam edilecek personel sayısı ise 2 adet olarak belirtildi. Karatay Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilen memur alımında, 1 adet şehir plancısı da istihdam edilecek.

Karatay Belediyesi Memur ve Tahsildar Alımı Başlıyor

Karatay Belediyesi memur alımı başvurularına geç kalmamak isteyen personel adaylarının, duyurulan tarihlerde müracaat işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmekte. Belediyenin internet sitesinde de belirtilen 17.01.2022 ile 21.01.2022 tarihleri arasında, başvuru belgelerini hazırlayan adayların müracaat işlemlerini tamamlamaları yeterli olacak. Başvuru belgelerini tamamlayan personel adaylarının, belediyenin orijinal internet sitesinde duyurulan mail adresini kullanması yeterli olacak. Müracaat işlemleri için elektronik ortamı tercih etmeyen adayların ise belirtilen adrese giderek başvuru sürecine dahil olmaları mümkün. Başvuru belgelerini hazırlayacak olan adayların; kimlik fotokopisi, mezuniyet ve KPSS sınav sonucu belgeleri, 2 adet güncel fotoğraf, hangi kadroya başvurulduğuna yönelik başvuru dilekçesi gibi dokümanları tamamlamaları istenmekte.

Karatay Belediyesi Memur Alımı Başvuruları 2022

Konya Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilen personel alımı sürecinde, başvuruların en son 21.01.2022 tarihine kadar tamamlanması gerekmekte. Sonrasında ise belediyenin internet sitesi üzerinden duyurulacak olan bildiriyle birlikte sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi görüntülenebilecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan personel adayları ise 17.01.2022 tarihinde başvuru belgeleriyle birlikte kayıtlarını tamamlayabilecek. Karatay Belediyesi tarafından istihdam edilecek olan memur adayları ile şehir plancısı adaylarının KPSS P3 türünden en az 70 puan alması beklenirken; tahsildar adaylarının da P93 türü üzerinden 70 puan alması beklenmekte. Adayların lisans bölümü geçerlilik bilgilerini ise personel alımı duyurusuna özel bilgilendirme yazısından öğrenmeleri mümkün.

Editör: TE Bilisim