Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşlıkamak için 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere 2 kişilik kadro ile Mühendis alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre KPSS en az 70 puan ile Kadın Erkek memur adayları alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel Olarak ise, 

İlan edilen Mühendis kadroları için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karsısındaki puan türünden, belirtilen asgari KPSS P3 puanını almış olmak,

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Konya Büyükşehir Belediyesine Memur alımı için başvurular 21 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 25 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası No: 14 Meram/KONYA) müracaatlarını yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim