Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Memur alımı ilanlarına göre Kestel Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunu adaylar içerisinden Zabıta Memuru alımı yapacak. Kestel Belediyesi bünyesine genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden 5 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alınacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan için adaylardan aranan başvuru şartları şöyledir.

ZABITA MEMURU ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Kestel Belediyesi Genel olarak adaylardan 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise aranan şartlar şöyledir.

a) 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 657 Sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmaması. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır. d) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

e) 13/10/1983 Tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen(A) veya (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Kestel Belediyesi Zabıta Memuru alımı için adaylar başvurularına 16 Kasım 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 20 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Bu yönde başvurular sadece istenen belgeler ve başvuru formu ile birlike Kestel Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim