İBB Kariyer adresinde yayımlanan belediye personel alımı ilanına göre en az lise mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. Başvuru Şartları? Alım Yapılacak pozisyon ve diğer detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak sizlerle bu haberimizde paylaşıyoruz.

İBB 'de YAYIMLANAN İLANIN DETAYLARI:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere lise mezunu adyalar içerisinden alım yapacak. 10 Aralık 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre İBB Tren Sürücüsü alımı yapacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • En az Teknik lise mezunu veya Meslek Yüksekokullarının örgün eğitim veren okulların, Elektrik-Elektronik, Otomotiv, Motor, Bilişim Teknolojileri, Bilgisayar,  Raylı Sistemler, Mekatronik, Otomasyon, Makine bölümlerinden mezun olmak,
  • En az B sınıfı ehliyete ve Psikoteknik belgesine sahip olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
  • Vardiyalı çalışma konusunda engeli olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden, “Tren Sürücüsü” işe alımı yapılacaktır.

TREN SÜRÜCÜSÜ GÖREVLERİ:

İBB bünyesinde çalışacak olan Tren Sürücüsü adaylarından yukarıdaki nitelikler talep edilecek. Bu doğrutuda kabul edilen adayların görevleri, Belirlenen hareket çizelgesine uygun olarak, metro, tramway vb. kent içi raylı sistem ulaşım araçlarını kullanmak ve ulaşımının devamlılığını sağlamaktır.

BAŞVURULAR:

Tren Sürücüsü pozisyonuna başvuru yapacak adaylar https://kariyer.ibb.istanbul/ adresine giriş yaparak İnternet üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 20 Aralık 2019 tarihine kadar alınacaktır.

Editör: TE Bilisim