Karapınar Belediyesi bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Bugün yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre KPSS puanı ile Ön Lisans Mezunu Personel alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara Dair Sınav ve Atama yönetmeliğine göre Ön Lisans Mezunu Tekniker alımı yapılacak.

KADRO BİLGİSİ:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin personel alımı ilanına başvuru için adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

Özel olarak ise yukarıda tabloda da göreceğiniz gibi 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye için adaylar başvurularına 23 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 25 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Belediye ye şahsen gerçekleştirecekler. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim