Ülkemizde failiyetlerine devam eden 16 farklı belediye bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda toplamda 79 kişilik boşluk ile personel alımı yapılıyor. Alımlar Kadrolu Personel ve İşçi statülerinde yapılmakta olup, Pozisyonlar, Beden İşçisi, Şoför, Temizlik Görevlisi ve Operatör gibi dağılım gösteriyor. Söz konusu belediye personel alım ilanları farklı platformlarda yayımlanmakta olup, Hafta sonu itibari ile alım süresi devam eden ve yayımlanan yeni ilanları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz. Bu kapsamda haberimizin devamında 16 belediye için yayımlanan ilanlara ve bu kapsamd aalım yapılacak pozisyon ve kadro bilgisine ulaşabileceksiniz.

KAMU GRUBU KADROLU PERSONEL ALIMLARI:

1. Afyonkarahisar Kocaköy Belediyesi: Ön Lisans Mezunu 1 Harita Teknikeri alacak. Detaylar İçin Buraya Tıkla.

2. Şenyurt Belediyesi : 1 Kişi Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler Yetiştiricisi ve 1 kişi Kalorifer Ateşçisi (Katı ve sıvı Yakıt), meslek kolunda sürekli kadrolu işçi alınacaktır. Detaylar İçin Buraya Tıkla

KURUM DIŞI İŞÇİ VE PERSONEL ALIMLARI:

1. Ağlasun Belediyesi: 4 ski Hükümlü Beden İşçisi Alınıyor.

2. Gümüşhane Ünlüpınar Belediyesi: 1 Operaötr, 3 Ağı Vasıta Şoför, 2 Su ve Kanalizasyon İşçisi, 1 Genel Beden İşçisi, 1 Parke Döşeyecisi olmak üzere toplamda 8 personel alacak.

3. İzmir Tire Belediyesi: 1 Bilet Satış Elemanı alınacak.

4. Çanakkale Ezine Belediyesi: 1 İnşaat veya Altyapı Mühendisi, 1 çevre mühendisi, 1 Mimar, 1 Harita Mühendisi olmak üzere toplamda 4 kişi alınıyor.

5. Yalova Tavşanlı Belediyesi: 1 Danışman, 1 İş Makinası Operatörü, 1 Muhasebeci, 1 personel Müdürü, 1 Şoför, 3 beden İşçisi ( Temizlik ) olmak üzere 8 kişi alacak.

6. Kırklareli Çakıllı Belediyesi: Temizlik ve Yapım işlerinde çaışacak 4 işçi alınacak.

7. Diyarbakır Hazro Belediyesi 1 Sürekli çalışacak Operatör alınacak.

8. Konya Doğanhisar Belediyesi: 1 Şoför ve 3 Temizlik İşçisi alınacak.

9. Çanakkale Ecebat Belediyesi: 1 Şoför alımı yapılacak.

10. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi: 14 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Detaylar İçin Buraya Tıkla

11. Gaziantep Oğuzeli Belediyesi: 1 Mimar alımı.

12. Zonguldak Filyos Belediyesi: 10 Beden İşçisi ( Temizlik Görevlisi ) 

13. Osmaniye Toprakkale Belediyesi: 1 Şoför

14. Antalya Kemer Belediyesi: 15 Beden İşçisi ( Genel )

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu belediye personel alımlarına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler talep ediliyor. Bu yönde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükülmülüğü bulunmamak, Alım yapılacak pozisyona göre mesleğin gerektirdiği niteliklere sahip olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya engelli aylığı almıyor olmak, Adli Sicil kaydı ve adli sicil arşivi bulunmamak gibi nitelikler aranıyor.

BAŞVURU SÜRECİNE DİKKAT:

Alım yapacak bu 16 belediye için başvuru süreci malesef çok az. İlgili ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlanıyor ve başvuru süreci sadece bir kaç gün oluyor. Bu sebeple adaylar başvurularını mutlaka belirtilen tarih aralığında gerçekleştirmeleri gereklidir. İlgili ilanlara ulaşmak için İŞKUR Kurum Dışı personel alım ilanlarını inceleyebilirsiniz. Bunun için https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ bağlantısına tıklayarak ilgili sayfaya ulaşacaksınız. 

Editör: TE Bilisim