Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri alımı başvuru süreci başladı.Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu adaylar içerisinden İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylardan başvuru alınacak olup başvuru şartları ve istenen belgeler nelerdir?

KADRO BİLGİLERİ:

Büyükşehir Belediyesine 12 memur alımı için Genel İdare Hizmetleri sınıfından 2 Lise, 6 Ön Lisans ve 4 Lisans mezunu İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

İtfaiye Eri Alımı başvuruları 27 Eylül 2021 tarihinde başlamış olup en geç 1 Ekim 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılacaktır.

  • Nüfus cüzdanı aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.
  • Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, E-Devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla sureti Belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Yabancı okul mezunları için YÖK’ten alınacak denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla sureti Belediyemizce tasdik edilebilir.)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı.
  • Sürücü belgesinin aslı veya Belediyemizce onaylanmak üzere fotokopisi.
  • 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adet fotoğraf başvuru formuna yapıştırılacaktır.)
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. (E-devlet üzerinden alınabilir.)

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 12 İtfaiye Eri alımı için adaylardan 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise iin P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. Ayrıca yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU FORMU

Editör: TE Bilisim