Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı için 2021 yılında da ilana çıkmıştı. Sonradan ilanı iptal eden Büyükşehir Belediyesi 2022 yılı için yeniden ayn ilanı aktif ederek başvuruları almaya başladı. Umuyoruzki bu sefer iptal edilmez.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 12 kişilik kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabildiği ilan için başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirecek. Öte yandan başvuru sonuçlarını da bekleyen adaylar için detayları açıklamaya devam edeceğiz.

Başvurular Sona Eriyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 12 kişilik kadro ile 2 Lise ve 8 Ön Lisans mezunu memur alımı yapacağını bildirdi. Genel İdare Hizmetleri sınıfında alınan itfaiye eri alımı için başvurular 14 Şubat 2022 tarihi ile başlamıştı ve en geç 18 Şubat 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir.

Başvuru yapacak adaylar mutlaka 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca başvuru şartlarının tamamını incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İlanı

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri alımı başvuruları KPSS puanına göre yapılıyor. Bu kapsamda yapılan başvurular incelenerek en yüksek puandan başlanmak üzere en düşük KPSS puanına kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 5 katı aday yani 60 aday sözlü ve uygulamalı sınava çağırılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi 04/03/2022 tarihinde www.kahramanmaras.bel.tr sayfasında ilan edilecek olup, başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesi’’ başvuru formunun iletişim bilgileri bölümünde belirtmiş olduğu adrese gönderilecektir.

Editör: TE Bilisim