Ekim ayının üçüncü haftasına girerken kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları devam ederken bu kapsamda bir personel alım haberi de İzmir Belediyesi’ne bağlı İzmir İzmirİZBAŞA.Ş’den gelmiş olup belediye bünyesinde servis, ağırlama hizmetleri ve dengi işler ile görevli olduğu birimlerde yardımcı personel alacak olup toplamda 50 personel istihdam edilecek olup kadın ve erkek adayların başvuracağı ilanlar başvuru şartları ve kadro detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları ve Kadrolar

İzmir Belediyesi’ne bağlı İzmir İZBAŞ Tic. A.Ş bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 51 personel alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adayların istihdam edileceği kadrolara ilişkin açıklamada servis, ağırlama hizmetleri ve dengi işler ile görevli olduğu birimlerde yardımcı personel alımı yapılacağı ifade edilmiştir.

Başvuru şartları arasında İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Görülmesine İlişkin Usul ve Esaslar’ın 4. Maddesindeki şartları sağlamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliliğe hak kazanmış veya emekli olmamak, bu durumların tamamını taşıdığını belgelemek şartları bulunmaktadır. Aynı zamanda hali hazırda ön lisans ve lisans eğitimine devam ediyor olmak özel şartı da aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili kadro için başvurular ilanda istenilen belgeler ile birlikte belediyeye yapılacak olup posta ile gönderiler kabul edilmemektedir.