Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Şirketler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadro ve şartlarda personel alımları yapılacak. Alımlar İZELMAN ve İZDOĞA şirketleri tarafından yapılacak olup ilanlar hakkında detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

İZDOĞA PERSONEL ALIMLARI:

İZDOĞA İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hizmetleri bünyesine 2 kişilik boş kadro ile Çağrı Operatörü alımı yapılacak. Tam zamanlı çalışma ile işe alım yapılacak olup Tekli Üç Vardiyalı çalışma sistemi ile çalışma yapılacak.

İZELMAN PERSONEL ALIMI İLANLARI:

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İZELMAN Gen. Hiz. Otopark, Özel Eğitim itfaiye Sağlık Hizmetleri bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 1 Çağrı Operatörü, 2 Büro Elemanı, 1 Mimar, 1 İç Mimar, 2 Makine Mühendisi, 1 Spor Yöneticisi, 1 Otopark Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar tam zamanlı çalışma süresi ile yapılacak. Ayrıca en az 1 yıl deneyimli olan adayların başvuruları geçerli olacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı için adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, Adli Sicil kaydı olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre İZDOĞA Personel alımı başvuruları 28 - 30 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. İZELMAN personel alımı başvuruları ise en geç 28 Eylül 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte CV gönderme ile online olarak yapılacaktır. İlanlar hakkında detayları İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim