İŞKUR aracılığı ile işçi personel alımı ilanı yayımlandı. 1 Kasım 2021 tarihi ile gelmiş olan işçi personel alımı ilanına göre İstanbul Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik kadro ile işçi alımı yapılacak. Daimi Statüde işçi alınacak olup kadro dağılımı ve başvuru şartları şöyledir:

Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 6 Şoför,
  • 24 Temizlik Personeli,( 21 Süpürgeci, Kamyon Arkası İşçisi ve 3 WC temizlik )

Başvuru Şartları Nedir?

Zeytin Burnu Belediyesi işçi alımı için adaylardan genel olarak, En az ilkokul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Zeytinburnu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Gece Gündüz vardiyalı olarak çalışmasına engel durumu olmamak, 45 yaşını veya pozisyonuna göre 55 yaşını geçmemiş olmak şartları aranacak. Özel Olarak İse:

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye ye başvurular ilanın yayım tarihi olan 1 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 3 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece Başvuru formui Kimlik fotokopisi, Nüfus yerleşim belgesi ile birlikte şahsen belediye ye gerçekleştirmeleri gereklidir.