İstanbul Sultangazi Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul Sultangazi Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. En az İlkokul ve en fazla 50 yaş sınırı ile alım yapılacak kadro ve şartlar haberde.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

  • 1 İngilizce Öğretmeni,
  • 5 Asfalt Bakım Onarım ve Kaldırım Tamir İşi ( FEN İşleri ),
  • 30 Çöp Toplama ve Çevre Temizlik İşi,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Belediye adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sultangazi ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 20 yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak " şartları aranacaktır.

İngilizce Öğretmeni alımı için ise özel olarak Üniversitelerin İngilizce bölümlerinden mezun olmuş olmak ve Formasyon eğitimi almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Belediye personel alımı başvuruları 30 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 2 Ekim 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/49073/istanbul-sultangazi-belediyesi-personel-a-s-02-10-2021.pdf

Editör: TE Bilisim