İstanbul Şişli Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. Az önce 3 Ocak 2022 tarihi ile resmi gazetede yayımlanan ilana göre Şişli Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak atanmak üzere Belediyenin Teftiş Kurulu Müdürlüğüne 3 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. Değerlendirmeler KPSS puanı ile yapıldıktan sonra Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı uygulanacak ve başarı sırasına göre atama yapılacak.

Başvurular Ocak Ayı İçerisinde Alınacak!

Şişli Belediyesine memur alımı başvuruları 10 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 14 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvuruda bulunacak olan adaylar istenen belgeleri başvuru formuna ekleyerek Elektronik ortamda başvuru yapacaklardır.

Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına Katılma Şartları nedir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş ve diğer şartların aranacağı bildirildi. Bu kapsamda özel olarak,

- Müfettiş Yardımcılığı sınavına en fazla ikinci kez giriyor olmak,

- Herhangi bir kuruma mecburi hizmet yükümlülüğü olmamak,

- 1 0cak 2022 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak,

- 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS'den A Grubu puan türünde göre KPSSP48 puan türünden en az 80 puan almış olmak,

- Yabancı Dil Sınavının Fransızca, Almanca veya İngilizce dillerinden en az az 70 puan almış olmak,

- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ya da bunların denkliği yetkili makamlar tarafından kabul edilen yurt dışındaki fakülte veya yüksekokullardan birisini bitirmiş olmak.

şartları aranacaktır.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Adaylar başvurularını sadece yukarıda belirtilen tarihler içerisinde yapacak. Başvurular Belediyenin resmi internet adresi olan www.sisli.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamdan veya Şahsen Belediye'den alacakları başvuru formunu doldurarak belediye Başkanlığının İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne göndermeleri gereklidir. Başvuru formuna eklenecek belgeler şöyle:

a) Giriş sınavı ilanın yapıldığı tarihte geçerli olan (A) Grubu KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM internet sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

b) Nüfus Cüzdanı aslı veya onaylı sureti,

c) 2 (iki) adet fotoğraf,

d) Yükseköğrenim Kurumu Diploması veya bitirme belgesinin aslı veya onaylı suretini, Denklik Belgesi sunulacak olması durumunda ise yetkili makam tarafından tasdik edilen Denklik Belgesini,

e) İngilizce, Fransızca, Almanca dillerinden birinden ilan tarihi itibariyle Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 70 puan almış olmak veya ÖSYM tarafından denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belge ekleyeceklerdir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim