Türkiye genelinde Büyükşehir Belediyesi Başkanlıkları işçi alımı ilanları açıklamaya devam ederken, İşin Olsa ekibi olarak yeni gelişmeleri an bean aktarmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda İstanbul Büyükşehir Belediyesine çok sayıda işçi alımı yapılacak. Özellikle beden işçisi olmak isteyenler bu ilanlara başvuru yapabilriler. İşçi alımı dışında da toplamda 16 kadro için başvuru için devam ediyor. İşte o kadrolar;

İBB Kariyer'de Başvurusu Devam Eden Kadrolar;

Elektrik Mühendisi, Sap modül uzmanı, ağır vasıta şoförü ( kamyon) Loder operatörü, beko loder operatörü istihdam edilecek. Diğer kadrolar ise; grayder operatörü, ekskavatör operatörü, beden işçisi, eğitim ve gelişim uzmano, siber güvenlik proje yöneticisi, garson ve aşçılık branşında çırak, bilgi teknolojileri şefi, veri tabanı yöneticisi, otobüs şoförü, mobil yazılım uzmanı, deniz taksi kaptanı, network uzmanı olarak açıklanmıştır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Adayların kariyer.ibb.istanbul/ilanlar sayfasını açmaları ve bu sayfada bulunan Bölgesel İstihdam Ofisinin açıkladığı ilanlara başvuru yapabilmek için üye ol butonuna basmaları gerekmektedir. Bu alanda bireysel kullanıcı kaydı bilgileri girilmesinin ardından üye olunması istenilmektedir. Kariyer İBB uygulamasına giriş yapan kullanıcılar yukarıda saymış olduğumuz kadroalra başvurularını online olarak tamamlayabileceklerdir. Ayrıca kadrolarda kaç kişi başvuru yaptığı ve başvuru yoğunluğu olan kadrolarda bu sayfa üzerinden görülebilecektir. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya, Bursa, İzmir Belediyelerinin açıkladığı tüm personel alımlarına anında ulaşmak isterseniz mutalak işin olsa mobil uygulamasını indirmelisiniz. Mobil uygulamamızı aşağıdaki bağlantıdan anında indirebilirsiniz. 

İşin olsa