İstanbul Büyükçekmece Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 15 kişilik kadro ile memru alımı yapacak. İlan geçtiğimiz gün yayımlanmştı. Ancak 07 Ocak 2021 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanan yeni bir duyuru ile ilanda düzeltme yapıldı. Yapılan düzeltme ve ilanın detayları haberimizde.

15 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 15 kişilik boş kadro ile Kadın Erkek Lisans Mezunu 8 ve Ön Lisans Mezunu 7 Zabıta memuru alımı yapılacak. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında yapılacak olup adayların 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp93 veya KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediyenin Zabıta Memuru alımı için başvurular 08 - 10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını sadece İstenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye yapılması gerekmektedir. Adaylar başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Ayrıca Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkekler için 167cm ve Kadınlar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak.

İLANDA DÜZENLEME YAPILDI!

07 Ocak 2021 tarihi ile resmi gazetede yayımlanmış olan yeni duyuru ile ilanda bazı maddeler değişti İşte güncelleme yapılan maddeler şöyledir:

  • Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından (http://www.bcekmece.bel.tr) temin edeceklerdir.
  • Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyemizin (http://www.bcekmece.bel.tr) resmi internet sayfasından ilan edilecektir.
  • Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu ‘’Sınav Giriş Belgesi’’ düzenlenecektir. Sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerine 15/02/2021 tarihinden itibaren Belediyemizin (http://www.bcekmece.bel.tr) resmi internet sayfasından erişebileceklerdir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir.” şeklinde düzeltilmiştir.

Editör: TE Bilisim