İŞKUR Belediye personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ederken Bugün yayımlanan ilanlara göre İstanbul'da İki Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere toplamda 111 kişilik boş kadro ile Personel alımı yapacak. Alımlar en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden farklı kadrolarda yapılacak. Peki alım yapılacak kadrolar nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek?

ALIM YAPACAK BELEDİYE VE KADRO DAĞILIMI:

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi 40 Beden İşçisi ( Genel ) alımı yapacak.

İstanbul Beykoz Belediyesi ise, 5 Garson, 5 Bulaşıkçı, 5 Barista, 3 Aşçı, 51 Aşçı Yardımcısı ( Mutfak Görevlisi ), 2 temizlik Elemanı olmak üzere toplamda 71 personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu Belediyeler adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatavdaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Emekli olmamış olmak, Alım yapılacak ilçede ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak pozisyonunda göre ilgili meslek bilgilerine sahip olmak, Vardiyalı çalışabilecek olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İlanlar Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olup detayları İŞKUR Üzerinden inceleyebilisiniz. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediyesi için en geç 30 Haziran 2021 tarihine kadar ve Beykoz Belediyesi için en geç 10 Haziran 2021 tarihine kadar yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim