Mayısın ilk haftasını geride bırakırken kamu kurumlarına ait personel alım ilanları da yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda özellikle belediyeler ve diğer kamu kurumlarının yanı sıra il özel idarelerince yayınlanan ilanlar da bulunuyor. Bugün yayınlana bir ilana göre Isparta İL Özel İdaresi tarafından toplamda 20 personel alımı yapılacak olup adaylar farklı kadrolarda görevlendirilecektir. İlgili ilanda adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları da bulunmakta olup ilan, şartlar ve başvuru şekline ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

Başvuru Şartları Neler?

Isparta İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan alımda adayların sağlaması gereken başvuru şartları Türk vatandaşı olmak, 18 Yaşından büyük olmak, erkek olmak, il geneli farklı merkezlerde çalıştırılacak olan adayların ilgili ilçe ya da bölgede ikamet ediyor olması, kamu haklarından yoksun bulunmamak, ilköğretim mezunu olmak, çöp toplama, su ve kanalizasyon tamiri vs altyapı işlerinde deneyimli, kaynakçı olarak başvuruların kaynakçılık belgesine sahip olması, görevini devamlı yapmaya herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları yer almaktadır.

2 Beden işçisi Çetince Bakım İkmal Merkezinde, 1 beden işçisi Ayvalıpınar Bakım İkmal Merkezinde, 1 beden işçisi Milas Mesireliğinde, 15 beden işçisi ve 1 kaynakçı ise il özel idaresi görev alanı içerisinde görevlendirilecektir. Personele asgari ücret verilecek olup harcırah ve yemek ilave edilecektir.

Başvuru Şekli

Adaylar başvuru için istenilen belgeler ile birlikte kuruma müracaat edecek olup adaylar için güvenlik soruşturması yapılacak ve sadece uygun görülen adaylar kadroya alınacaktır. Bunun yanı sıra adaylardan görevini yapmaya bir engel olmadığına dair sağlık raporu da istenecektir. Toplamda 19 beden işçisi ve 1 de kaynakçı personel alınacaktır. İlgili ilana ulaşmak ve başvuru yapmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim