Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden belediye başkanlıkları işçi alımı ilanları yayınladı. Farklı belediyeler, farklı kadrolarda toplamda 74 işçi alımı sağlayacak olup, başvuru hakkında gerekli bilgiler haberimizde verilmiştir.

İŞÇİ ALIMI YAPACAK OLAN BELEDİYELER HANGİLERİ?

Horasan Belediye Başkanlığı, Mucur Belediye Başkanlığı, Gökçesu Belediye Başkanlığı, Düziçi Belediye Başkanlığı, Koru Belediye Başkanlığı, Bulanık Elmakaya Belediye Başkanlıkları işçi alımı yapacaklarını açıkladı. Peki belediye başkanlıkları hangi kadrolar için işçi alımı sağlayacak?

BELEDİYE BAŞKANLIKLARI HANGİ KADROLARDA İŞÇİ ALIMI YAPACAK?

Şoför-itfaiye aracı, iş makineleri operatörü, beden işçisi temizlik, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Şoför-Yük Taşıma, Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) ,Greyder Operatörü , Büro Memuru (Genel) gibi kadrolar için alım sağlanacağı açıklandı.

BELEDİYE İŞ İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU SAĞLANIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile verilen ilanlar neticesinde adaylar yine İŞKUR üzerinden belediye ilanlarını incelemeli ve üye girişi işlemlerinden sonra belediye başkanlıklarının işçi alımı ilanlarına iş başvurusunda bulunabilirler. Yapmanız gereken ilan detaylarına girip "başvur" butonunu kullanmanız olacaktır.

Belediye başkanlıkları işçi ilanlarına ulaşmak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Adaylar "işyeri ünvanı" bilgilerine "belediye" yazmalı ve "ara" tuşuna basmalıdır.

Editör: TE Bilisim