Türkiye'nin dört bir yanında görevlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Belediyelerin memur ve personel alımı ilanları belediye tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna Türkiye İş Kurumu üzerinden duyurulmaktadır.

Türkiye İş Kurumu üzerinden duyurulan ilanlara bakıldığında 15 farklı belediyenin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 57 memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları alım yapıyor adaylar belediye başkanlığı memur alımına başvurularını nasıl gerçekleştirecek?

ALIM YAPAN BELEDİYELER HANGİLERİDİR?

İŞKUR üzerinden 15 farklı belediye 57 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi belediyeler alım yapıyor? Yayımlanan ilanlara göre Mudurnu Belediye Başkanlığı, Sarayköy Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kemaliye Belediye Başkanlığı, Tefenni Belediye Başkanlığı, Yenipazar Belediye Başkanlığı, Üçtepe Belediyesi, Yaylakent Belediye Başkanlığı, Söğüt Belediye Başkanlığı, Uludere Belediyesi, Belediye Başkanlığı Balveren, Ören Belediye Başkanlığı, Belediye Başkanlığı Balveren, Uzgörür Belediye Başkanlığı, Şırnak Belediye Başkanlığı alım yapmaktadır. Başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 57 memur alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların öncelikle (https://goo.gl/Bv4Huq) linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basması gerekmektedir. Gelen İŞKUR sayfasına girecek olan adayların iş yeri ünvanına belediye yazarak ara butonuna basması ve tüm ilanları görüntüleyerek ilgili ilanlara başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.