İskenderun Belediyesi ( İSKENT ) personel alımı ilanı yayımlandı. İSKENT bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda 76 personel alımı yapılacağını bildirdi. Yayımlanmış olan ilana göre en az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden personel alınacak. Ayrıca alımlar Belediyenin farklı birim müdürlüklerinde gerçekleştirilecek olup ilan kontenjan detayları ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

76 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

İskenderun Belediyesi 76 personel alımı için ilan yayımladı. Alımlar geçici süreli ve belirsiz süreli olmak üzere iki farklı şekilde yapılacak. Bu kapsamda Geçici 74 ve Belirsiz 2 personel alımı yapılacak. Detaylı birime göre kontenjan dağılımı şöyledir:

Geçici Süreli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Park Bahçe Müdürlüğüne: 4 İnşaat Ustası, 1 kaynakçı, 7 Bahçıvan, 1 Su tesisatçısı,

Temizlik İşleri Müdürlüğüne: 2 temizlik görevlisi, 6 beden işçisi

Fen İşleri Müdürlüğüne: 10 İnşaat ustası,

Bilgi İşlem Müdürlüğü: 1 Bilişim destek uzmanı, 1 Elektrik Elektronik Teknisyeni

Basın YayınHalkla İlişkiler Müdürlüğü: 1 Grafiker, 1 Video grafiker, 1 Arşiv Sosyal Medya,

Güvenlik Birimi: 8 Güvenlik Görevlisi

Destek Hizmetleri Müdürlüğü: 1 Alakart ustası, 1 Anadolu yemekleri ustası, 1 meze ve kahvaltı ustası, 1 kebapçı ve döner ustası, 3 Aşçı yardımcısı, 10 Garson/Komi, 2 bulaşıkçı, 2 temizlikçi ve 4 beden işçisi.

Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü: 1 Havuz Sorumlusu, 1 havuz Operatörü, 1 Cankurtaran, 1 Kazancı, 1 İklimlendirme ve soğutmacı

Belirsiz Süreli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

İskenderun Belediyesi birimlerinde görevlendirmek üzere 1 Yönetici, 1 Aşçıbaşı olmak üzere toplamda 2 personel alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İskenderun Belediyesi personel alımı başvurusu için adayların öncelikle belirtilen genel şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak meslekte eğitimin tamamlamış olmak şartları aranacak.

Ayrıca adayların İskenderun ilçesinde ikamet ediyor olmaları zorunludur.

4800 TL Maaş ve Yemek Ücreti verilecek!

İSKENT personel alımı için ilana göre kurum yaptığı açıklamaya göre alınacak personellere brüt asgari ücret+filen çalıştığı günler için günlük 13 TL Brüt yemek ücreti verilecek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İSKENT Personel alımı başvurusu başlamış olup en geç 22 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. İlanın detaylarını tam Metinlerden ulaşabilirsiniz.

Geçici Süreli 74 personel Alımı Tam Metni

Belirsiz Süreli 2 Personel Alımı Tam Metni