İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlandı. 3 Aralık 2021 tarihi ile yayımlanan ilanlara göre İki Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımları yapılacak. KPSS Şartı olmaksızın en az ilkokul mezunu 23 personel alımı yapılacak.

İlgili ilanlar İŞKUR Kurum dışı ilanları içerisinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır.

Alım Yapacak Belediyeler ve Kadro Dağılımları:

Zonguldak Ormanlı Belediyesi:

Geçici süreli çalışacak 2 Temizlik Görevlisi alınacak. Adaylardan en az ilkokul mezunu olmak şartı aranacak olup sadece Erkek adaylar başvuru yapabilecek.

1 Büro Personeli alımı yapılacak. Geçici süreli çalışma şekli ile en az 2 yılıık Üniversite mezunu ve Bayan adaylar alınacak.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/51101/kayseri-develi-beldiyesi-pers-a-s-03-12-2021.pdf

Kayseri Develi Belediyesi:

2 Daimi süreli çalışacak Büro Personeli alınacak. 2 Kişilik kadro ile lise mezunu 25 - 48 yaş aralığında ve Tercihen Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım işinde en az 1 yıl tecrübeli olmak veya Elektrik Tesisatı ve Pano Kalfalık belgesine sahip olmak ve 5 yıl B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gereklidir.

2 Büro personeli kadrosu için ise 25 - 30 yaş aralığında ön lisans mezunu olmak ve tercihen Peyzaj Teknikerliği ve İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun ve iyi derecede bilgisayar ve program bilgisine hakim olmak gereklidir.

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/51107/zonguldak-ormanli-belediyesi-per-ltd-sti-08-12-2021.pdf

Genel Ortak Başvuru Şartları Nedir?

Adayların ilgili belediyelere başvuru yapabilmeleri için ortak olarak, T.C. vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak il veya ilçede ikamet ediyor olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

Editör: TE Bilisim