İstanbul Büyükşehir Belediyesine abağlı olan Sarıyer Belediyesi personel alımı yapaca. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Sarıyer Belediyesi 44 kişilik kadro için 5 farklı Unvanda işçi personel alımı yapacak. Başvurular Elektronik ortamda yapılacak. Peki hangi pozisyonlarda personel alımı yapılacak? Başvuru şartları ve nitelikleri nedir? İşte detaylar.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

Sarıyer Belediyesine, toplamda 44 kişilik kadro için personel alacak. İşte ilgili kadrolar:

  • 11 Kamyon , Tanker ve Posta Aracı Şoförü,
  • 23 Çöp Toplama ve Sokak Süpürge İşçisi,
  • 1 Büro ve Puanjatör İşleri Personeli,
  • 1 İnşaat Ustası,
  • 8 Park Temizlik Görevlisi,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Sarıyer Belediyesi işçi personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az okuryazar olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yağmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Alım yapılacak kadroya göre 20 yaşını tamamlamış ve 45 yaşından büyük olmamak, Şoför kadroları için E Sınfı ehliyete sahip olmak gereklidir.

Ayroca 25/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmak.

Başvuru süreci başladı! Nasıl Başvuru Yapılacak?

Adaylar başvurularını 19 Kasım 2020 tarihi ile 21 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirecekler. Başvurular sadece Sariyer Belediyesi resmi internet adresi üzerinde yayımlanacak başvuru formunu doldurarak [email protected] adresine gönderilmesi gereklidir.

İLANIN DETAYLARI BURADA