İstanbul Büyükşehir Belediyesine 5 farklı kadroda personel alım ilanları açıklandı. İBB sözcü Murat Ongun geçtiğimiz ay içinde Sağlık İşleri Daire Başkanlığında 220 personel istihdamı edileceğini açıklamıştı. Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen henüz bu alımların açıklanmadığı görülmekte. Diğer yandan İBB kariyer portalları üzerinden farklı eğitim düzeylerinde alımlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilkokul mezunu ağır vasıta şoförü alımlarına başvurular tamamlandı. 8 nisan 2020 tarihli ilanlarda ise Mühendislik ve teknikerlik kadrosundaki alımlar için başvurular alınacak.

LİSE MEZUNU ALIMLARI;

Elektronik teknikeri kadrosunda meslek liselerin meslek yüksek okulların elektrik elektronik raylı sistemler teknolojileri bölümlerinden mezun olmak gerekli olacak. Bakım ve onarım ilerinden aktif olarak çalışmış olmak ve office programına hakim olan, seyahat engeli olmayan erkek adayların askerlik ile iliği olmayan vardiyalı çalışabilecek adaylar başvuru yapmaları istenildi.

CNC torna tezgah operatörü kadrosunda ise MYO veya Meslek liselerin torna tasviye, talaşlı imalar, metal işleri bölümlerinden mezun olmak, cnc programlama bilgisine sahip olmak, teknik resim okuma bilgisine sahip olmak şartları aranacaktır.

LİSANS MEZUNU MÜHENDİS ALIMLARI;

Haberleşme Mühendisi, Sistem Mühendisi, Wi-Fi sistem mühendisi kadrosunda 3 farklı ilan açıklandı. Adayların Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği elektronik, elektrik mühendisliği alanlarından mezun olmaları gerekli olacaktır. Bu alımların üçünde de İngilizce bilgisi istenilecek. Kendi alanlarında tecrübesi olmaları, office programlarına hakim olmaları saha ve ofis ortamında çalışabilmeler B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekli olacak.

başvurular https://kariyer.ibb.istanbul/Account/AccountLogin adresi üzerinden alınmaya başladı. 17 Nisan ve 18 Nisan 2020 tarihine kadar İBB Kariyer portalından online olarak başvuru yapılabilecek.

Editör: TE Bilisim