Az Önce Gelmiş olan personel alımı ilanına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İSYÖN personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda en az İlköğretim Mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 618 personel alımı yapılacak. Başvurular İnternet'ten yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

İSYÖN 618 Personel Alımı Yapılacak!

İSYÖN İstanbul Yönetim Yenileme A.Ş Türkiye İş Kurumu Kurum Dışı ilanlar kısmında yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesine 5 farklı alanda 618 personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Geçici süreli çalışma ile yaz aylarında hizmet vermek üzere yapılacak.

Çalışma Süreci: 16.05.2022 ile 18 Eylül 2022

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 49 Cankurtaran Şefi,
  • 2 Dron ( İnsansız Hava Aracı ) Kullanıcısı,
  • 558 Cankurtaran,
  • 5 Kaptan,
  • 4 Kaptan Yardımcısı,

KPSS Şartı Yok!

İSYÖN Personel Alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak. En az İlköğretim mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak olup herhangi bir KPSS şartı talep edilmeyecek. KPSS siz Personel Alımı için adaylardan aranan nitelikleri paylaşıyoruz.

Başvurular İnternet'ten Yapılacak!

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Şartları taşıyan adaylar başvurularına 15 Şubat 2022 tarihi ile başladı ve en geç 15 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların yapılması gereklidir. Başvurularınızı aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 15.02.2022 - 15.03.2022

Başvuru Adresi: https://kariyer.ibb.istanbul/

Başvurular sadece Özgeçmiş ile birlikte yapılacak. Adayların Özgeçmişte eğitim durumlarını, İlgili belgelerini ve niteliklerini mutlaka belirtmeleri gereklidir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranacak Genel Şartlar:

İSYÖN personel alımı için genel olarak adayların " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir sağlık problemi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az İlköğretim ve lise mezunu olmak, Alım yapılacak ilçelerde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir Sabıka kaydı Olmamak" şartları aranacaktır.

Ayrıca her pozisyon için adayların aşağıdaki belirtilen şartları sağlıyor olmaları gereklidir.

Pozisyonuna Göre Özel Başvuru Şartları Nedir?

49 Cankurtaran Şefi Alımı Özel Başvuru Şartları:

2 Dron ( İnsansız Hava Aracı ) Kullanıcısı Alımı Özel Başvuru Şartları:

558 Cankurtaran Alımı Özel Başvuru Şartları:

5 Kaptan Alımı Özel Başvuru Şartları:

4 Kaptan Yardımcısı Alımı Özel Başvuru Şartları: