Kamu kurumlarına ve Bakanlıklara çok sayıda memur, işçi ve personel alımı yapılacak. Buna göre İstanbul Büyükşehri Belediyesi Başkanlığına mühendis alımları ilanları açıklandı. 1 Nisan 2020 tarihli ilanda ise şoför kadrosunda ağır vasıta kullanan adayların başvuru yapabileceği bir alım ilanı daha bulunuyor. Genel başvuru şartları şu şekilde;

İLKOKUL MEZUNU ŞOFÖR ALIMI;

Adayların eğitim şartlarında en az ilkokul muzunu olması, G sınıfı ehliyeti olması ve sepetçi vinç kullanabilmeleri gerekli olacak. Alt yapı işlerinde 1 yıl tecrübeli olmaları, SRC ve Psikoteknik belgesine sahip olmak, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında ikamet etmesi gerekli olacak. Adaylardan herhangi bir yaş şartı istenilmeyecek.

MÜHENDİS ALIMI;

Arge Mühendisi alımlarında software, frontend, elektrik, backend devoloper kadrolarında Üniversitelerin ilgili fakültelerinden mezun olan adaylara yönelik alımlar yapılacak. Son başvuru tarihinde 11 Nisan 2020 tarihine kadar internet ortamından başvuruların tamamlanması gerekli olacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adayların https://kariyer.ibb.istanbul/Account/Login adresinden üyelik oluşturmaları ve e-posta adresi ile şifre girişi yaprak ilana başvur butonuna basmaları yeterli olacak.

220 PERSONEL ALIMI BEKLENİYOR! İBB sözcüsü Murat Ongun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Sağlık İşleri Diresi Başkanlığına yakın zamanda perosnel alımları yapılacağını ve bu alımların İstanbul Büyükşehir Belediyesi Perosnelalım portalı olan İBB kariyer üzerinden başvuru yapılacağını açıklamıştı.

Editör: TE Bilisim