İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesi üzerinde yayımladığı ilanlara göre 5 farklı pozisyonda olmak üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilanlara göre Gıda alamında personel alınacak. Peki Kimler başvuru yapabilir? Alım yapılacak pozisyonlar nedir? İşte detaylar.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ( İBB ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İlköğretim Mezunu Bulaşıkçı, Aşçı Yardımcısı alımı yapılacak. Lise mezunu kapsamında ise, Aşçıbaşı ve aşçı alımı yaplacak. Dört yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmuş ise Gıda Mühendisi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İBB alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan genel olarak, En az ilköğretim mezunu, Esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,  İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden gibi nitelikler arancaktır. Ayrıca alım kadrolarına göre adaylardan işnde tecrüne sahibi olmak şartı aranacak.

Özel olarak ise Gıda Mühendisi adaylarından, Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri konusunda bilgi sahibi olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuruları İnternet ortamında yapılacaktır. Adaylar başvurularını https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinden sisteme giriş yaparak başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim