İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. En az İlköğretim mezun adaylar içerisinden 17 kişilik kadro ile farklı iki alanda Daim kadrolu işçi alımı yapılacak. İlan için başvurular 20 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak. Peki kimler başvuru yapabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İSPER ( İstanbul Personel Yönetim ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 17 kadrolu işçi olarak 1 Sayaç Okuma Personeli Alımı ve 16 temizlik Görevlisi Alımı yapılacak.

Kimler İBB Personel Alımına Başvuru Yapabilecek?

İBB Personel alım ilanına başvuru için en az ilköğretim mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gereklidir.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

İlköğretim mezunu olmak, Daha önce temizlik görevlisi gibi pozisyonlarda çalışmış olmak, Temizlik kullarına dikkat eden, kişisel gelişime açık olmak, Gıda işletmelerinde çalışmasına engek herhangi bir sağlıksorunu olmamak ve vardiyalı çalışabiliyor olmak şarttır.

Sayaç Okuma Personeli Alımı Şartları:

En az ortaokul mezunu olmak, Sayaç okuma ve faturalandırma konusunda deneyimli olmak gereklidir.

İBB Başvuruları Nasıl Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Yönetim ilanları sadece İBB resmi kariyer adresi üzerinde yayımlanır. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece özgeçmiş ile birlikte kariyer.ibb.istanbul adresi üzeriden yapılacaktır.