İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İBB İsyön İstanbul Personel Yöetim A.Ş. 618 kişilik kadro ile personel alımı yapılacağını bildirmişti. binlerce başvuru yapıldı ve artık başvurularda artık son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ilanın detaylarını sizlerle paylaşacağız.

618 Personel Alımı Detayları ve Kontenjan Dağılımı:

İSYÖN geçici süreli personel alımı yapacak. Bu kapsamda çalışma süresi 16 Mayıs 2022 - 18 Eylül 2022 tarihleri belirlenmiştir. 

Büyükşehir Belediyesi İSYÖN Personel alımları 5 farklı kadroda gerçekleştirilecek. Bu yönde alımlar,  49 Cankurtaran Şefi, 2 Dron ( İnsansız Hava Aracı ) Kullanıcısı, 558 Cankurtaran, 5 Kaptan, 4 Kaptan Yardımcısı kadrolarında alım yapılacak. 

Başvurularda Son Güne Geldik!

İSYÖN Personel alımı başvuruları geçtiğimiz gün yani 15 Şubat 2022 tarihi ile başlamıştı. En geç 15 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek olan başvurular sadece İnternet üzerinden Öz Geçmiş ile gerçekleştirilecek. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını, https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler. 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Genel Nitelikler Nelerdir?

İSYÖN Personel alımı ilanı İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olup başvurular sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirilmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, görevinin gerektirdiği nitelikleri sağlıyor olmak" gibi genel nitelikler sağlanacaktır.

İLANIN DETAYLARI VE ÖZEL ŞARTLARI BURADA