İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlardan personel alımı yapacağını bildirdi. İBB Kariyer üzerinde yayımlanan ilanlara baktığımızda alımlar KPSS şartı aranmadan yapılıyor ve en az lise mezunu seviyesinde eğitim sahibi olanlar başvuru yapabilmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde İBB Personel Alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız ve bu sayede başvuru yapabilmeniz için sizleri aydınlatacağız.

HANGİ POZİSYONLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel alımı için yayımladığı ilanlara göre, aşağıdaki kadrolarda personel alımı yapacak.

  1. Network Uzmanı,
  2. Şoför, 
  3. Elektrik Teknisyeni,
  4. Sistem Uzmanı,
  5. Elektrikli Araç Şoförü, 
  6. Engelli Personeller,
  7. Bilgisayar İşletmeni,
  8. Çağrı Merkezi Operatörü,
  9. Harita Teknikeri,
  10. İnşaat Teknikeri,
  11. Elektrik Teknikeri,
  12. Coğrefi Bilgi Sistemler Uzmanı,
  13. Forklift Operatörü,
  14. Müzisyen,
  15. Ses Sanatkarı,
  16. Genel Başvuru İlanı,
  17. Sosyal Yardım ve İnceleme Personeli,
  18. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Personeli,
  19. Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi Teknikeri,
  20. Yönetici Asitanı,

pozisyonlarda yüzlerce personel alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylardan genel olarak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine herhangi bir engeli bulunmamak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak, En az lise mezunu olmakla beraber, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi nitelikler aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Yayımlanmış olan 20 farklı pozisyon için her alanda farklı özel nitelik tale pedilmektedir. Adaylardan pozisyonuna göre, İlgili alanda Sürücü belgesi olmak, MS Office Programlarına hakim olmak, İyi derecede ingilizce biliyor olmak ve alanına göre tecrübe veya bilgi sahibi olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için yayımladığı personel alımı kadroları için başvuru süreci başladı. Sadece başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için başvurular İBB Kariyer adresi üzerinden yapılacaktır. Aşağıda sizlere başvuru adresini sizlerle paylaşacağız.

BAŞVURU ADRESİ: kariyer.ibb.istanbul/Ilan/Ilanlar

Editör: TE Bilisim