Hakkari Belediyesi memur alımı başvuruları başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Hakkari Belediyesi bünyesine 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair sınav yönetmeliği ve Zabıta Yönetmeliğine göre memur alımı yapılacak. Adayların KPSS'den az az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

KADRO BİLGİSİ NELERDİR?

Hakkari Belediyesi 10 kişiik boş kadro ile 5 Zabıta Memuru Alımı ve 5 Düz Memur Alımı yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Belediye memur alımı başvuruları için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak şartları aranacak.

Zabıta Memuru alımı için ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Adaylar başvurularına 6 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 9 Eylül 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Bulak Mahallesi Bulvar caddesi No: 8 Merkez/HAKKARİ binası içinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaatlarını yapabileceklerdir.

Başvuru Formu Burada

Başvuru Kılavuzu Burada