Güzelyurt Belediyesi memur alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Güzelyurt Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 15 Ağustos 2020 tarihi ile Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Güzelyurt Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere ilk defa atanmak üzere memur alımı yapılacak.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Güzelyurt Belediyesi Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9. dereceli kadroya Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, işletme veya iktisat programlarının herhangi birinden mezun olmak şartı ile 1 Muhasebeci alımı yapılacak.

KPSS EN AZ 55 PUAN ŞARTI VAR!

Güzelyurt Belediyesi memur alımı için adaylardan KPSS puanı şartı arıyor. Düşük KPSS puanı ile yapılacak alımlar için adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Belediyeye başvurular 23 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde belediyeye şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ