İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda 2 SYDV bünyesinde toplamda 5 personel alımı gerçekleştirilecek olup bu personel alımları farklı pozisyonlarda yapılacaktır. Alımda adaylar farklı illerde ve ilçelerde görev alacaktır. Buna göre alım yapacak olan SYDV’ler, kadrolar, ilgili pozisyonlara ilişkin başvuru şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

Giresun Bulancak 4 Temizlik Personeli

Giresun BulancakSYDV alımında 4 temizlik görevlisi personeli alımı yapılacak olup adaylardan istenen şartlar arasında Türk vatandaşı olmak, medeni ve kamu haklarından mahrum olmamak, erkekler için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da muaf olmak, en az ilköğretim ya da lise mezunu olmak, görevini yapmaya engel sağlık durumu olmamak, adli soruşturması temiz çıkmak ve Bulancak’ta ikamet etmek şartları yer almaktadır. İlgili ilana başvurular şahsen, istenen belgeler ile birlikte yapılmaktadır.

İlgili ilana ulaşmak için tıklayınız.

Kırıkkale Çelebi 1 Şoför Alımı

Kırıkkale ÇelebiSYDV kapsamında 1 şoför alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre adayların sağlaması gereken şartlar arasındaTürkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık şartları çalışmaya elverişli olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35, Çelebi’de 10 yıldır ikamet ediyor olmak, askerlik görevini yapmış olmak ya da muaf olmak, en az ilköğretim mezunu olmak şartları aranmaktadır. İlgili ilana başvurular şahsen, istenen belgeler ile birlikte yapılmaktadır.

İlana ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim