Az önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Gebze Belediyesi bünyesine farklı alanlarda Zabıta memuru alımı yapacak. Alımlar Lisans ve Ön Lisans mezunları için geçerli olup bu alanda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak ilan hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

KADRO DAĞILIMI:

Gebze Belediyesi bünyesine toplamda 45 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda kadın erkek adaylar için dağılım aşağıdaki gibidir.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Gebze Belediyesi adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise, Daha önce çalışan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, KPSS şartı, Eğitim şartı, Yaş şartı ve Sürücü belgesi şartı aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak,

Sürücü Belgesi Şartı: 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B veya A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gebze Belediyesi Zabıta memuru alımı için başvurular 31 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 09 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesş gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Gebze Belediyesine şahsen yapacaklardır.

İSTENEN BELGELER:

1) Başvuru Formu Belediyenin internet sayfasından (www.gebze.bel.tr ) temin edeceklerdir.

2) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

3) Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

4) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

5) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM'nin internet sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı,

7) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanı,

8) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

9) Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ