Gaziosmanpaşa Belediyesi geçtiğimiz gün yayımladığı ilana göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 31 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir.

Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 30 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 31 Mayıs 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 04 Haziran 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyeye ye gerçekleştirmeleri gereklidir.

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNU MEMUR ALINACAK!

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapan adaylar bazı değerlendirmelerden geçerek Zabıta Memuru sınavına katılacaklardır. Bu kapsamda, T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle, adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak her bir unvan için (8. 9. ve 10. dereceli Zabıta Memuru kadrosu için ayrı ayrı) boş kadro sayısının beş katı oranında aday yazılı ve uygulamalı sınava çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sonuçları hakkında Belediye herhangi bir tarih belirlemedi. Ancak 4 Haziran 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular için sonuçlar en geç 15 Haziran 2021 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Bu doğrultuda Sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirilmesini müteakip Belediyemizin resmi internet adresinde (www.gaziosmanpasa.bel.tr) ilan edilecektir.

SINAV KONULARI NEDİR?

Yazılı sınav; 29.06.2021 Salı günü Saat 10.00’da başlamak üzere, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksinde (Kazım Karabekir Mah. Kemal Şeker Bulvarı No:63) yapılacaktır.

Uygulamalı sınav; Lisans mezunları için 30.06.2021 Çarşamba günü Saat 10.00’da başlamak üzere, Ön Lisans mezunları için 01.07.2021 Perşembe günü Saat 10.00’da başlamak üzere, Lise mezunları için 02.07.2021 Cuma günü Saat 10.00’da yapılacak. Buna göre,

Yazılı sınav;

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,
  • Mahalli İdareler ile ilgili temel mevzuat, konularını kapsar.

Uygulamalı sınav;

Kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

Editör: TE Bilisim