Fatih Belediyesi Memur alımı yapacak.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Personel alımı ilanına göre Fatih Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında ve Belediye Zabıta Yönetmeliği doğrultusunda 40 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Bu yönde Fatih Belediyesine Genel İdare Hizmetleri sınıfında olmak üzere KPSSp3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı ile Zabıta Memuru Alımı şartlar ve başvuru sürecini sizlere aktarıyoruz.

ZABITA MEMURU ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Fatih Belediyesi Zabıta Memuru alımı için adayların öncelikle Lisans eğitim veren 4 yıllık fakülte mezunu olmaları gereklidir. Genel olarak ise 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Ayrıca, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir. 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 75 puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Fatih Belediyesi Zabıta Memuru alımları için başvurular 26 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54 adresine yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER NEDİR?

  • Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,
  • Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU KILAVUZU