Fatih Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı.

Belediyeler memur alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son olarak yayımlanan ilana göre Fatih Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere Lisans mezunu adaylar içerisinden Belediye Personeli alımı yapılacak olup adaylardan KPSS Şartı ve Eğitim şartı aranacak. Peki kadro detayları nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

40 Memur Alımı Detayları Nedir?

Fatih Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylardan 9. dereceli kadroya Zabıta Memuru Alımı yapılacak. İşte kadro detayı:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Fatih Belediyesi Zabıta memuru alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. özel olarak ise, KPSS, yaş, Boy, Eğitim nitelikleri aranacak.

KPSS Olarak: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak,

Eğitim Olarak, Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, İşletme, İktisat, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Psikoloji, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Turizm Rehberliği, İlahiyat, İslami İlimler, Kamu Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, Bilgi ve Belge Yönetimi, İş İdaresi, İşletme, İşletmecilik, İş sağlığı ve Güvenliği bölümlerinin birinden mezun olmak.

Yaş Şartı: Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak,

Boy olarak, Erkeklerde 167 cm ve Kadın adaylardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu Kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Fatih Belediyesi memur alımı için başvurular 26 Nisan 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) adresine şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU