18 Eylül 2019 tarihli Türkiye İş Kurumu ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilana göre Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlüğü ( ESKİ ) bünyesindeki eksikliği tamamlamak için KPSS şartı olmadan ve lise mezunu beden işçisi alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda alımlar İŞKUR aracılığı ile yapılacak olup başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

Bu yönde 5 kişilik Beden İşçisi ( Genel ) pozisyonu ile Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) kapsamında alım yapılacak. Peki adaylardan aranan şartlar nedir?

BAŞVURU ŞARTLARI:

ESKİ bünyesine alımı yapacağı personel adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olduğunu rapor ile belgelemek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Lise mezunu olmak, gibi nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan İŞKUR üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularına 18 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler ve başvurularını en geç 23 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular aşağıdaki bağlantı yardımı ile yapılacak olup elektronik ortamda yapılacaktır. Ancak adayların mutlaka İŞKUR kaydı bulunması gerekmektedir.

Başvuru Adres: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005166955