Devlet Personel Başkanlığından duyurulan personel alım ilanına göre Balıkesir Erdek Belediyesi personel alımı yapacak. Kamuda çalışmak isteyen adaylar için işin olsa ekibi olarak belediye alımlarında paylaşmaya devam ediyoruz. Yayımlanan ilanda 1 kişi harita mühendisi alımı yapılacak. Adayların KPSS puanı olmadan da başvuru yapabilecek. Başvurular ne zaman başlayacak? Son başvuru süresi ne zaman? Başvuru şartları neler?

KPSS'SİZ BELEDİYE MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 

5393 sayılı belediye Kanunun 49. maddesine göre yapılacak olan alımda adayların devlet memurları kanununda belirtilen 48. maddedeki şartları taşımaları istenilmekte. Alım yapılacak 1 kişi harita mühendisliği için eğitim düzeyinde 4 yıllık harita mühendisi bölümlerinden mezun olmak istenilmekte. Başka bir kurum ile sözleşmesi bulunmamaları, görevini sürdürürken çalışmaya engel olacak sağlık sorunu olmaması istenilmekte. Ayrıca yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmamaları isteniliyor. İkamet şartında ise sadece Erdek ilçesi ile sınırlı kalınmayacak.

BAŞVURU TARİHLERİ

Adaylar 22 Şubat tarihinden itibaren başvuru yapabilecek. Son başvuru tarihi ise 1 mart  tarihinde saat 16:00'da tamamlanacak. Başvurular şahsen yapılacak. Başvuru esnasında adaylardan diploma aslı ya da fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, başvuru formu, sağlık raporu, 3 adet resim, askerlik durum belgesi, adli sicil kaydı istenilmekte. 

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN?

Başvuruları kabul edilen adaylar tek aşamalı sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav 2 Mart 2018 tarihinde yapılacak. sözlü sınavda genel kültür genel yetenek kavrayış, ifade kabiliyeti davranış ve mesleğe uygunluk gibi kriterler değerlendirilecek. Sözlü sınavının sonuçları Erdek Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacak.

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim