Devlet Personel Başkanlığı üzerimde 25 Ekim 2019 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Erdek Belediyesi büyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 5993 sayılı belediye kanunun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan 3 farklı kadro için sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Erdek Belediyesi  3 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu 1 Tekniker ve 1 Programcı alımı yapacak. Lisans mezunu olarak ise 1 Hemşire alımı yapacağını belirten belediye adaylardan KPSS şartı aramayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Erdek Belediyesi  alımını yapacağı yukarıdaki kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve alım yapılacak ilgili meslek dallarındaki eğitime sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan için adaylar başvurularına 25 Ekim 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 04 kasım 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, son başvuru günü saat 16:00 a kadar alınacak olup İstenen belgeler ile birlikte Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

İlanın Tam Metni