Türkiye'nin dört bir yanında bulunan belediye başkanlıkları açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili alım ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ilan Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yayımlandı ve Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığının en az ilkokul mezunu 37 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki ilana ilişkin detaylar nedir ve adaylar başvurularını nasıl yapacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre en az ilkokul mezunu geçici süreli 37 kamu personeli alımı yapıyor. Alınacak olan pozisyon temizlik görevlisi olarak bilinmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların çöp toplama eğitim belgesi sahip olmak ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Başka özel şart aranmamakta olup adayların başvurudan sonra belgelerini 16 Mart 2018 tarihine kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne iletmesi gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Balıkesir Erdek Belediye Başkanlığı temizlik görevlisi pozisyonu için 37 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/Pcgg1b linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak enter tuşuna basması ve başvurularını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yine adaylar Erdek İŞKUR aracılığı ile de başvurularını tamamlayabilir.

TÜM BELEDİYE İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim