Mayıs ayının ikinci haftasında kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor. Bu noktada Erzurum Şenkaya Belediyesi tarafından en az 50 KPSS puanı ile farklı kadrolarda memur alımı yapılacağı açıklandı. İlgili ilana adayların başvuruları 18 Mayıs 2020 tarihi ile 22 Mayıs 2020 tarihi arasında gerçekleştirilecek olup adayların bu kadrolar için sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmaktadır. İlgili ilana ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar ve Başvuru Şartları

Erzurum Şenkaya Belediyesi tarafından 1 muhasebeci, 1 veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve 1 de bilgisayar işletmeni alımı yapılacaktır.

Muhasebeci kadrosu için lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve denetim, Muhasebe ve finans yönetimi veya Muhasebe bilgi sistemleri programlarının herhangi birinden mezunolmak,

VHKİ için Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İktisat, İşletme veya Maliye programlarının herhangi birinden mezun olmak,

Bilgisayar işletmeni için lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri, Bilgi ve belge yönetimi veya Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği programlarının herhangibirinden mezun olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Adayların 2018 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 50 puan almak, Veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile Bilgisayar işletmeni kadroları için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile 18.05.2020 tarihinden 22.05.2020 Cuma günü saat 17.00 ye kadar müracaatlarını yapabileceklerdir. Elektronik ortamda, Belediyemiz www.senkaya.bel.tr internet adresine ya da şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Şenkaya Belediye Başkanlığı Şenkaya / ERZURUM adresine gönderilebilecektir.

Editör: TE Bilisim