Elbeyli Belediyesi Memur Alımı için ilan yayımladı. Bu gün yayımlanmış olan Belediye Personel Alımı ilanlarına göre Elbeyli Belediyesi bünyesideki eksikliği karşılamak için 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesi kapsamında ve bazı nitelikler doğrultusunda Zabıta, Mimar ve Düz Memur Alımı yapacak.

Genel Başvuru Şartları nedir?

Adyalardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

Adaylardan özel olarak eğitim ve KPSS Şartı aranacak.

Zabıta Memuru alımları için ise, Erkeklerde 167 cm ve Kadın adaylardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve Sınav tarihi ilr 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacak.

Lise, Ön Lisans veya Lisans Mezunu olanlar Başvuru Yapacak!

Belediye alımını yapacağı kadrolarda, Mimar, Zabıta Memuru ve Düz Memur alacak. Alımlar Genel İdare Hizmetleri sınıfında ve Teknik Hizmetleri alanında alım yapılacak. Bu kapsamda Lisans mezunu Mimar Alımı, Ön Lisans Mezunu Zabıta Memuru Alımı ve Lise Mezunu Düz Memur Alımı yapılacak. Eğitim olarak ise adaylardan;

Mimar: Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Mimarlık bölümünden mezun olmak.

Zabıta Memuru: Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Dış Ticaret, Dış Ticaret ve Avrupa Birliği, İthalat İhracat, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret Yönetimi, Gümrük İşletme, Gümrük İşleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak.B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Düz Memur: Ortaöğretim Kurumlarının Pazarlama ve Perakende Alanı ve Dalları veya Muhasebe ve Finansman Alanı -Muhasebe / Muhasebe ve Finansman Dalından mezun olmak. En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alınacak!

Söz konusu alım kadroları içni adaylardan KPSs Şartı talep edliyor. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Başvurular 15 Şubat 2021 tarihi ile 22 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Hürriyet Mahallesi Okul caddesi N0.2 Elbeyli –KİLİS adresindeki Elbeyli Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim