Edirne Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 13 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri alımı yapacak. Başvuru süreci 26 nisan 2021 tarihinde başlamış ve 30 Nisan 2021 tarihinde sona ermesi gereken Belediye Personel alımı ilanı güncellenerek başvuru tarihleri değişti. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere güncellenmiş olan ilanın detaylarını ve ilan hakkında Gelişmeleri bir kez daha sizlere aktaracağız:

MEMUR ALIM İLANI GÜNCELLENDİ!

Edirne Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak ğzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında 13 kişilik boş kadro ile İtfaiye Eri Alımı yapacak. Bu kapsamda başvuruların 30 Nisan 2021 tarihinde sona erecekti. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen tam kapanma kararı ile 29 Nisan 2021 tarihi itibari ile sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

Bu kapsamda Edirne belediyesi ilanın başvuru sürecini değiştirip yeni başvuruları 17 Mayıs 2021 tarihi ile 18 Mayıs 2021 tarihleri arasında alacak.

EDİRNE BELEDİYESİ DUYURU YAYIMLAMIŞTI!

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Edirne Belediyesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında Genel İdare Hizmetleri sınıfında İtfaiye Eri alacak. Alımlar KPSS 60 Puan ile yapılacak olup kadro dağılımı şöyledir:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Edirne Belediyesi İtfaiye eri alımına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapabilmeleri için, öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan özel olarak,

a) İlan edilen İtfaiye Eri kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve ilgili puan türünden yukarıda tabloda belirtilen asgari puanı almış olmak.

b) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması. (Boy ve kilo tespitleri Belediyemizce yapılacaktır.)

c) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

d) Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları,

e) 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

f) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

YAYIMLANAN SON GÜNCEL İLANIN TAM METNİ