Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Derebucak belediyesi memur alımı ilanı iptal edilmişti. İptal kararı Ceçve, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayımlanmıştır. Buna göre;

DEREBUCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI İPTAL

Derebucak Belediyesinin 03.02.2022 tarihli ve 109 sayılı yazısına istinaden Zabıta Memuru alım ilanı iptal edilmiştir.

Derebucak Belediyesi memur alımı için ilan yayımladı. 2022 yılında başvurusu başlayacak olan memur alımı ilanına göre Derebucak Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2 Zabıta memuru alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu belediye memur alımları 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre yapılacak. 

KPSS 55 Puan Şartı Var!

KPSS'den düşük puan almış olan adayların başvuru yapabileceği ile Derebucak Belediyesi 2 Zabıta Memuru alımı yapacak. Yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi 2020 yılında Yapılan KPSS'den Lisans seviyesine en az 55 puan almış olmak şartı aranacak.

Zabıta Memuru Özel Başvuru Şartları Nedir?

Belediyeler tarafından alınan zabıta memuru adayları için başvurular " Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve SInav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak" şartları aranacaktır.

Öte yandan genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Belediyenin Zabıta memuru alımı başvuruları 7 Şubat 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 9 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılması gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim