İŞKUR ile Belediye personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az Önce gelmiş olan ilan ile Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda işçi alımı ve memur alımı yapılacağını bildirdi. Söz konusu ilana göre alımlar herhangi bir mezuniyet şartı olmaksızın İnternet üzerinden gerçekleştirilecek.

İşçi ve Memur Alımı Kadroları:

  • 43 Vasıfsız İşçş,
  • 1 Sayaç Okuma Elemanı,
  • 1 Sayaç Kapama Personeli,
  • 1 Sayaç Açma-Kapama Personeli,
  • 1 Büto Personeli ( Ön Lisans ),

Başvuru İçin Aranan Nitelikler Nelerdir?

Söz konusu kadrolarda başvuru yapmak isteyen adaylar bazı şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Denizli'de ikamet ediyor olmak gereklidir.

Ayrıca Büro personeli alımı için ise herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmuş olmak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediyenin personel alımı başvuruları 11 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Mart 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece CV hazırlayıp [email protected] adresibe göndermeleri gereklidir. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/53851/d-users-hasan-guday-desktop-denizli-peras-san-tic-a-s-15-03-2022.pdf