Çorum Belediyesi personel alımı için ilan yayımladı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Çorum Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda personel alımı ilanı yayımladı.

Alımlar Çorum Belediyesine bağlı olan Çorum BELTAŞ Enerji Ulaşım Eğitim Spor ve İnşaat Hizmetlerine yapılacak. Peki Belediye personel alımı ilanına kimler başvuru yapabilecek? Kontenjan dağılımı nedir?

Başvuru Yapacak Adaylar Dikkat!

Çorum Belediyesi BELTAŞ Personel alımı başvuruları başlamış olup sadece 2 günlük başvuru süresi verilmiştir. 26 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 27 ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını " Çorum Belediyesi Kariyer ve İş Merkezi ( Çokiş ) ne yapılacaktır. Adaylar başvuru için aşağıdaki nitelikleri taşındığını gösterir belgeler ile birlikte başvuru yapmaları gereklidir.

Hangi Kadrolarda 50 Personel Alımı Yapılacak?

Çorum Belediyesi Geçici süreli yani 10 aylık çalışacak,

- 20 Otobüs İşletmeciliği Meslek Elemanı,

- 30 Şehir İçi Toplu Taşıma Otobüs Şoförü,

alımı yapılacak.

Genel Ortak Başvuru Şartları Ne Olacak?

Belediye her iki Unvan içinde adaylardan genel olarak, Tercihen Erkek olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Çorum'da ikamet ediyor olmak, İlgili meslekte tecrübe sahibi olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

Pozisyonuna Göre Özel Şartlar Nedir?

Otobüs Şoförü Başvuru Şartları: 20 - 50 yaş aralığında olmak, 12 metrelik toplu taşıma aracı kullanmış olmak, D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ( Eski ehliyetlerde E Sınıfı ), Psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC-2 Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmak.

Meslek Elemanı Başvuru Şartları: 18 - 45 yaş aralığında olmak, En az Lise mezunu olmak, Bilgisayar Programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak, İletişim becerileri yüksek, koordinasyon Yeteneğine sahip, İnsan ilişkileri kuvvetli olmak.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/52567/d-users-hasan-guday-desktop-corum-beltas-enerji-ulasim-egitim-spor-insaat-hizmetleri-a-s-27-01-2022.pdf

Editör: TE Bilisim