Çorum Belediyesi Memur Alımı için yeni bir ilan yayımladı. 10 Kasım 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Çorum Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 22 kişilik boş kadro ile Lisans Mezunu ve Ön Lisans Mezunu Zabıta Memuru Alımı ve İtfaiye Eri Alımı yapacak.

Mezuniyete Göre Kadro Dağılımı:

Çorum Belediyesi Lisans Mezunu 3 Zabıta Memuru, Ön Lisans mezunu 7 Zabıta Memuru ve 12 itfaiye Eri Alımı yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Çorum Belediyesi memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar öncelikle genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi br sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

KPSS En az 60 Puan Şartı Var!

Çorum Belediyesi Zabıta ve İtfaiye eri adaylarından 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Diğer Özel Şartlar:

  • Daha Önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,
  • Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak
  • Sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak,
  • En az B veya C Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Çorum Belediyesi Memur alımı başvuruları 04 Ocak 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 08 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte belediyeye yapacaklardır.

İLANIN TAM METNİ